Anni Vuohijoki 9. Roomassa

Rooman olympiakarsintakilpailun naisten 64-kiloisten sarjassa nostanut Anni Vuohijoki koki vaikeuksia jo tempauksessa, missä vain avauspaino 83 kiloa onnistui.  Työnnössä 103 kilon ensinosto hylättiin, uusinta hyväksyttiin ja kolmannessa raakana rinnalle vetäisty 106 kiloa todisti voimia löytyvän; noston ylöstyöntö oli myös varma.

Sarjan voitti ennakkosuosikki Romanian Loredana Toma, joka karkasi tempauksessa tavoittamattomiin 113 kilon nostolla.  Työnnön 136 ja yhteistuloksen 249 kiloa olivat myös sarjassa omaa luokkaansa.

Vuohijoen kommentit:

”Pääsin tänään vähän yllättäen saunanraikkaana World Cup -lavalle. Lähdin kisaan ilman sen suurempia odotuksia päätavoitteena se, että huomennakin pystyy treenaamaan.
Tempauksista jäi vähän vähän hampaankoloon. Olisin toivonut saavani toisen yrityksen sprinttihiihdostani valkoista. Työnnössä 200 kilon maastavedolla saa näemmä helposti reilun satasen raakana. Ylöstyönnöt eivät sitten olleetkaan kovin hienoja. Ainakaan juryn mielestä joka ei arvostanut voimailua.
Yleisesti huomasi, että ei ollut nostoja kovin paljoa tänä vuonna vielä takana. Otin viime viikolla ensimmäiset nostot ja tällä viikolla ensimmäiset kyykkynostot. Meni kuitenkin paremmin kuin odotin.”

Tulokset:

Naisten 64 kg tulokset

Liitetiedostot