Nuoret

Juniori Cup 2019 ensimmäinen osakilpailu käytiin peruskoululaisten mestaruuskilpailuiden yhteydessä Kalajoella 9.2.2019

Nuorisotoiminta on painonnostoliiton ydintoimintaa ja tällä sivulla jaetaan informaatiota liiton tapahtumista ja ajankohtaisista asioista, jotka on kohdennettu näille ikäluokille.

Painonnosto on parhaimmillaan lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista kehittymistä tukeva harrastus, jonka tekniset ja fyysiset ominaisuudet sopivat kaikkeen harjoitteluun. Oikeat nostotekniikat laadukkaassa ohjauksessa ovat tärkeä osa painonnostoharrastusta! Painonnoston nuorisotoiminta toteutuukin parhaiten ympäri Suomea jäsenseurojen järjestämissä punttikouluissa. Ota yhteyttä paikkakuntasi painonnostoseuraan päästäksesi mukaan! Nuorimmat punttikoululaiset ovat aloittaneet teknikkaharjoittelun 8-vuotiaana. Painonnostotekniikat opitaan parhaiten ikävuosien 8-12 välillä, jonka jälkeen harjoittelu on terveellistä ja turvallista osaavien valmentien kanssa.

Alasivujen linkkien kautta pääset katsomaan, mitä tapahtumia lapsille ja nuorille on tarjolla.

Juniori Cup

Lasten ja nuorten voimaharjoittelun sekä painonnoston junioriharrastaminen halutaan nostaa uudelle tasolle. Tätä tukeakseen Suomen Painonnostoliitto lanseerasi peruskouluikäisille nostajille tarkoitetun ensimmäisen Juniori Cupin v. 2016.

Liitto tarjoaa kaikille luokkarajamerkin saavuttaneille lasisen luokkarajamerkin, saavutuksesta saa myös sähköisen diplomin Suomisporttiin.

Juniori Cupin omat sivut löytyvät tästä: https://painonnosto.fi/kilpailu/juniori-cup/

Punttikarnevaalit

Yläkouluakatemia ja yläkoululeiritoiminta

Valtakunnallinen yläkoulutoiminta on käynnissä.

Yläkoulutoiminta on parhaillaan käynnissä, jos vielä mielit mukaan, jälki-ilmoittautumista kannattaa vielä kysyä elokuuhun saakka:

Lapin Urheiluakatemissa: https://lapinurheiluakatemia.fi/ylakoululeiritys/hakeminen/

YKA yleisesite 2021-2022

Varalan Urheiluopisto:

20.9.-23.9.2021

29.11.-2.12.2021

24.1.-27.1.2022

4.4.-7.4.2022

 

 

Nuoriso- ja koulutuspäällikkö

Jarno Tiainen

jarno.tiainen@painonnosto.fi / +358 50 468 00 68