Nippulisenssi

Lisenssien ostaminen nipussa

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja kirjaudu seurakäyttäjänä Suomisportiin.

2. Aloittaessasi lisenssien ostamisen klikkaa sivun ylälaidasta ’Osta lisenssejä liikkujille’.

3. Valitse mitä lisenssiä olet liikkujalle hankkimassa. Samaan nippuun voi koota VAIN saman lisenssin ja vakuutuksen liikkujia.

4. Valitse kaikille nipun liikkujille vakuutusturva.Tai jätä vakuutus valitsematta. Yhteen nippuun voit valita liikkujat, joilla on SAMAT valinnat lisenssin ja vakuutuksen suhteen.

5. Lisää Suomisportiin rekisteröitynyt liikkuja nippulaskuun.

6. Mikäli liikkuja ei ole vielä rekisteröitynyt Suomisportiin, hänet lisätään järjestelmään seurakäyttäjän toimesta. Lisää uusi liikkuja nippuun.

HUOM Lisättäessä henkilöitä Suomisportiin pakollisia tietoja ovat:

  • Etu- ja sukunimi, henkilötunnus (jos ei suomalaista hetua, niin syntymäaika ja kansalaisuus)
  • Matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite (mikäli liikkuja on lapsi, jolla ei ole omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, tarvitaan lapsen aikuisen huoltajan tiedot)

(Huomioittehan, että myöskin muita tietoja kuin yllä olevia tietoja tarvitaan, mutta nuo ovat pakollisia tietoja,esim osoitetieto Kiila-lehden lähettämistä varten).

Liikkujan/vanhemman sähköpostiin lähtee ilmoitus henkilön tietojen lisäämisestä palveluun.

7. Kun liikkujat on valittu nippuun, voi seurakäyttäjä joko maksaa laskun verkkomaksuna omilla (henkilökohtaisilla) tiedoillaan, seuran tiedoilla (seuran verkkopankksovelluksella) tai lisätä nippulaskun seuran ostoskoriin, josta esim. rahastonhoitaja (omilla tunnuksillaan) voi sen käydä maksamassa.

8. Kun nippuun kootut lisenssit on maksettu, maksutiedot näkyvät liikkujan profiilissa.