Jani Heikkisellä tekniikkamurheita MM-Ashgabatissa

Kalajoen Jani Heikkinen aloitti painonnoston MM-kilpailuiden kolmanneksi viimeisen päivän suomalaisnostot Turkmenistanin Ashgabatissa. 109-kiloisten C-ryhmässä Heikkinen onnistui avaustempauksessaan 137 kilosta, pummasi 141 kiloa mutta onnistui kolmannellaan ja sai tuloksekseen 141 kiloa.

172 kilon työntö onnistui, 177 oli tänään liikaa. Paino nousi rinnalle etenkin kolmannella työntökerralla mainiosti, mutta ylöstyönnöt veivät tangon painopistealueen takapuolelle ja raudat kolisivat lattiaan.

Nostajan kommentit:
”Tempaus meni kuntoon nähden ihan ok. Kun voimatasot ei ole parhaat mahdolliset, niin se vaikuttaa vähän tekniikkaankin.  Työntö olisi ollut hyvä, jos 177 olisi tullut. Rinnallevedot tuntuivat kevyiltä, mutta ylöstyönnön vauhdinotot olivat vähän takapainoisia. Kisalavalla on hankala korjata tekniikkavirheitä.  Keväällä voi taas odottaa kovia tuloksia!”

Jani Heikkinen

Lisäys 9.11.

109-kiloisten maailmanmestariksi nosti ohi entisten olympiavoittajien Aramnaun (2008 Peking) ja Nurudinovin (2016 Rio) Armenian Simon Martirosyan. 21-vuotias armenialainen tempaisi 195 kiloa, millä jäi Kiinan Zhe Yangista yhden kilon, työnsi ME:n 240 kiloa kooten yhteistuloksen maailmanennätykseksi 435 kiloa.
Hopeaa yhteistuloksessa sai Kiinan Yang 419 kilolla  ja pronssia Puolan Arkadiusz Michalski 403 kilolla.
Heikkisen loppusijoitus 31.

 

Liitetiedostot