Hannes Keskitalo SE-painoihin MM-lavalla

Vajaa pari viikkoa sitten kuudenneksi 23-vuotiaiden EM-kisoissa Puolassa nostanut Hannes Keskitalo jäi Ashgabatissa yleisen sarjan MM-kisojen  tempauksessa alkupainoonsa 140 kiloa. Tulos on 23-vuotiaiden SE painoluokkaan 102 kiloa. Yritykset omasta ja suomenennätysraudasta 146 kiloa olivat ponnettomia.
Työntönostot Ounasvaaran Atleetti Klubin Keskitalo aloitti suoraan niin 23-vuotiaiden kuin yleisen sarjan SE-kiloista 185. Ensimmäinen yritys oli lähellä onnistua, toisella paino ei kääntynyt rinnalle mutta kolmas kerta toden sanoi: 185 kiloa kirjattiin pöytäkirjaan hyväksyttynä nostona. Yhteistulos 325 kiloa on 23-vuotiaiden SE ja sama kuin yleisen sarjan SE-standardi.  Tulos tuotti 102-kilon sarjassa sijan 17.

Nostajan kommentit:
”Tänään rauta oli todella painavaa. Selkeästi ei ole kroppa vielä palautunut vain 10 päivää sitten olleista nuorten EM:istä. Ne olivat kauden pääkilpailu, vaikka kyllä näihinkin kisoihin panostettiin.  Tempauksessa heti aloitus tuntui siltä, että tänään ei ole paras päivä. Veto oli ihan hyvä, mutta ei ollut rentoa ja terävää.  Työnnössä lämmittely meni ongelmitta ja lavallakin ensimmäinen yritys tuntui itsestä onnistuneelta. Tuomarilinja ei omasta mielestäni ollut tänään ihan kohdallaan. ”

102-kiloisten maailmanmestariksi yhteistuloksella 396 kiloa nosti Iranin Ali Hashemi.  Hopeaa otti Ukrainan Dmytro Chumak 393 kilon tuloksella, pronssi meni Iraniin sekin Reza
Beiralvandille samalla 393 kilon tuloksella.  Tempauksen paras oli 19-vuotias superlupaus, Uzbekistanin Akbar Drujaev, joka tempaisi nuorten ME:n 180 kiloa. Työntökulta meni Reza Beiralvandille 218 kilon suorituksella.

Hannes Keskitalo, työnnön SE 185 kg

Liitetiedostot