Veikko Ojala ja Hannes Pränni 15-vuotiaiden EM-kilpailuissa urakoi B-ryhmissä koviin tuloksiin!

,

4. Kilpailupäivä

Suomalaisnostot jatkuivat aamulla Puolan nuorten 15- ja 17-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuissa. Pojat olivat heränneet jo viiden jälkeen ja valmistautuivat klo 07:00 punnitukseen. Nostot käytiin aamulla klo 09:00 paikallista aikaa. Suomalaiskannustus raikui jälleen katsomassa totuttuun tyyliin. Suomalaiset ovat saaneet katsomosta jo fanejakin ja paikalliset nostattivat tunnelmaa entisestään suomalaisten puolesta.

Pojat 67 kg alle 15-vuotiaat

Veikko Ojala Porin Punttikarhut 174 (76+98) B-ryhmän 3.

Pojat 73 kg alle 15-vuotiaat

Hannes Pränni Ounasvaaran Atleetti Klubi 210 (96+114) B-ryhmän 1.

Veikko Ojala taisteli alle 15-vuotiaiden 67 kilon sarjassa. Tempauksessa tuli toinen nosto onnistuneesti 76 kilosta ja sillä irtosi tempauksen B-ryhmän 3. sija. Työntö kulki paremmin ja toisella onnistuneella nostolla tuli 98 kiloa suorille käsille, tulos oikeutti työnnössä 2. sijaan B-ryhmässä. Yhteistuloksissa 3. sija B-ryhmässä.

Hannes Pränni otti mitä otettavissa oli ja ollen B-ryhmän selkeä ykkönen. Kaikki tempausnostot onnistuivat hienosti ja viimeisellä tehty 96 kiloa riitti tempauksessa 1. sijaan B-ryhmässä. Työntönostoissa kaikki meni hyvin ja toinen työntönosto 114 kilosta jäi päivän ja koko ryhmän parhaaksi. Yhteistulos 210 kiloa oikeutti selkeästi B-ryhmän voittoon.

Hanneksen ja Veikon sijoitusta jäädään nyt jännittämään ja odottamaan A-ryhmien tuloksia.

Veikko Ojalan kommentit:

”Valmistauduin hyvin näihin kisoihin ja kaikki sujui suunnitellusti tänne tultaessa, hiukan matkustaminen jäi häiritsemään, mutta nyt on ainakin päästy kansainväliselle tasolle, niin eiköhän tähänkin totu. Itse kisa ei mennyt hyvin, mut ihan ok. Tempausnosto lämmitti ja vähän ehkä säikähdin kirkkaita valoja, kun nostolava oli niin kirkas.”.

Hannes Prännin kommentit:

”Suomessa U20 meni huonosti, joten valmistautuminen ei mennyt nappiin, mutta täällä sitten onnistuin. Itse kisaaminen tuntui ihan normaalilta. Tempausnosti meni tosi hyvin ja työntönostotkin kulki kohtalaisesti, tosin vika nosto jäi vähän harmittamaan ettei sitä hyväksytty.”