Suurleiri Vierumäellä 2022

SPNL nuorten maajoukkueet harjoittelevat 27.6.–3.7. Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Leirillä on mukana neljän eri ikäryhmän 15 / 17 / 20 / 23-vuotiaiden maajoukkueissa mukana olevia urheilijoita. Yhteensä osallistujia on 28 nostajaa ympäri Suomea.  Leiri huipentuu sunnuntaina, kun osa leirillä mukana olevista nuorista osallistuvat työnnön ja tempauksen SM-kilpailuihin legendaarisella Rönnin lavalla.

”Parin ensimmäisen päivän perusteella meininki on ollut loistava. Harjoitukset on tehty kunnolla ja otteista näkee, että myös omatoimista harjoittelua on tehty hyvin. Leirityksiä on toivottu paljon ja koska viime aikoina suurin osa leireistä on pidetty Rovaniemellä, päätettiin nyt olla vuorostaan Eteläisessä Suomessa ja yhdistää Rönnin kilpailut osaksi leiriviikkoa. Olosuhteet leirille Vierumäellä ovat olleet hyvät.” Toteaa nuorten vastuuvalmentaja Kimmo Ulvas.

Vastaavanlaista useamman ikäluokan leiritystä ei ole pitkään aikaan järjestetty. Samoin yhdistäminen työnnön ja tempauksen SM-kilpailuihin on nyt kokeilussa ensimmäistä kertaa.  Rönnin kilpailujen ikäryhmiä muokattiin myös tälle vuodelle. Tästä vuodesta kerätään nyt kokemuksia ja palautetta nostajilta ja katsotaan, pyritäänkö tästä tekemään toistuva tapahtuma. Nuorten nostajien otteet ovat olleet sen verran lupaavia, että Rönnillä voidaan odottaa kovia rautoja ja mahdollisesti uusia ennätyksiä.

Rönnin kilpailujen tapahtumasivu

Kilpailuja voi seurata YouTuben kautta