Meri Ilmarinen kuudes o-karsinnoissa

Meri Ilmarinen, sarja 76 kiloa,  tempaisi 92 ja työnsi 115 kiloa sijoittuen kuudenneksi 207 kilon yhteistuloksella olympiakarsintojen jatkuessa Roomassa.

Ruotsin Patricia Strenius tempaisi Ruotsin ja Pohjoismaiden ennätyksen 104 kiloa ja työnsi 130 kiloa kasaten siten PE:n 234 kiloa myös yhteistuloksessa. Streniuksen 133 kilon ennätystyöntö, jolla hän olisi voittanut sarjan, oli myös hyvin lähellä onnistua.

Sarjan voitti Ukrainan Iryna Dekha 236 kilon yhteistuloksella. Dekha tempaisi 106 ja työnsi 130 kiloa. Työnnön paras oli Kanadan Kristel Ngarlem, 134 kiloa.

Meri Ilmarisen kommentit:

”Nostaminen tuntui tänään varmalta. 90 kilon aloitus oli mielestäni yksi urani parhaista. Toinenkin tempaus tuli ihan hyvin, mutta kolmannessa sitten alkoi sekoittua vanha ja uusi tekniikka eli kiskoin vaan rautaa ylös enkä vetänyt itseäni alle.

Työnnössä irrotus tuntui todella painavalta varsinkin lämmittelyssä, mutta onneksi se sitten kisalavalla vähän keveni. Kolmannen työnnön ylöstyöntöpummi harmittaa, sillä ylöstyönnöt ovat viimeaikoina kulkeneet todella hyvin. Tosin viimeinen rinnallevetokin tuli aika lysyyn ja siitä oli hankala korjata asentoa.

Seuraavassa kisassa voi hyvin aloittaa tämän päivän viimeisistä raudoista!”

N76 kg tulokset

Liitetiedostot