Timo Ruuhijärvi Painonnostoliiton toiminnanjohtajaksi

Suomen Painonnostoliiton uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 1.2.2021. Timo Ruuhijärvi jatkaa siitä mihin jäi viime syksynä 2020, sillä hän toimi vajaan vuoden pitkäaikaisen toiminnanjohtajan Tomi Tolsan opintovapaan sijaisena. Tolsa siirtyy Veikkausliigaan nousseen FC KTP:n toimitusjohtajaksi.
”Jälleen kerran mahtavaa päästä tekemään työtä osana painonnostoyhteisöä. Samaa ennakkoluulotonta asennetta tukee nyt myös aikaisempi kokemus tehtävästä. Olen innoissani kun pääsen omalla panoksellani kehittämään liiton toimintaa ja siten tukemaan sen alaisten lajien kasvua ja menestystä tulevaisuudessa”, kertoo Timo Ruuhijärvi.

Timo Ruuhijärvi SPNL uusi toiminnanjohtaja (kuva: Pekka Lehtivarjo)

Ruuhijärvi on toiminut pitkään liikunta-alalla ja omaa hyvän verkoston, joka koostuu niin yksityisistä kuin seura- ja järjestötoimijoista. Vahvuutena Timolla on esimerkiksi tuore kokemus tästä työstä sijaistaessaan Tomia viime vuonna sekä loppusuoralla olevat liikuntajohtamisen YAMK-opinnot.
”Timo osoitti vahvaa ymmärrystä liiton talouden realiteeteista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja myös hyvää esimiestaitoa”, toteaa liiton puheenjohtaja Tarmo Kuusisto.

Liitto saa Timosta ammattitaitoisen, motivoituneen ja jämäkän seuraajan Tomille. Kapulaa vaihdetaan nopeasti tulevan kuun vaihteessa. Nykyinen ja tuleva toiminnanjohtaja ovat opiskelleet kahdesti samassa koulutusohjelmassa. Yhteistä heille on myös japanilainen budolaji, taido. Tarina kertoo miesten kohdanneen toisensa kerran myös kilpatatamilla.
”Tuntuu mukavalle, kun jatkossa yhteydenottoihin vastaa jo monelle tutuksi tullut osaaja. Jätän tehtäväni luottavaisin mielin. Seuraan painonnoston, kahvakuulaurheilun ja toiminnallisen urheilun kehitystä ja menestystä myös jatkossa. Suuri kiitos koko painonnostoyhteisölle ja kumppaniverkostolle hyvästä yhteistyöstä, väistyvä toiminnanjohtaja Tolsa kertoo.

Liitetiedostot