Teemu Roininen testasi Tokion olympialavan

Lempäälän Kisan Teemu Roininen kilpaili  Tokion olympialaisten esikilpailussa hyvällä menestyksellä. Teemu aloitti tempaukset 148 kilosta onnistuneella nostolla. Toiseen nostoon lastattiin 152 kiloa, joka oli tänään hiuksen hienosti liikaa. Kolmas nosto nousi jo suorille käsille, mutta valitettavasti hylättiin pienen punnerruksen vuoksi.
Työnnössä alkupaino 190 kiloa vaati kaksi yritystä kun ensimmäisessä nostossa oli tempauksen tapaan pientä punnerrusta.  Toisella nostolla 190 nousi kuitenkin varmasti samoin kuin kolmanteen nostoon lastattu 195 kiloa. Viimeisessäkin nostossa tuomarit näkivät aluksi punaista, mutta jury korjasi vääryyden ja hyväksyi onnistuneen noston.  Lopputuloksissa Teemu oli kuudes, joka on erinomainen sijoitus kansainvälisessä olympiakarsintakilpailussa.
Teemu oli kuitenkin mietteliäs kilpailun jälkeen:
– Ei oikein irtoa. Olosuhteet olivat hyvät. Treenipaikka ja kilpailupaikka olivat kunnossa. Sain nukuttuakin oikein hyvin ennen kisaa aikaerosta huolimatta.
– No tärkeintä oli saada tulos. Ja taisi olla muuten ensimmäinen kerta minun uralla kun jury hyväksyy noston tuomareiden hylkäämisen jälkeen.

Teemu Roininen Tokiossa

Liitetiedostot