Tarmo Kuusisto jatkaa Painonnostoliiton puheenjohtajana

Painonnostoliiton sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 26.11.2020 hybridikokouksena. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kimmo Kuukasjärvi ja sihteeriksi Tomi Tolsa. Kokouksessa oli edustettuna 24 seuraa.

Liiton puheenjohtajaksi tulevalle kaksivuotiskaudelle valittiin Tarmo Kuusisto. Pitkästä aikaa puheenjohtajan valintaan ei tarvittu vaalia. Nykyinen puheenjohtaja ei siis saanut haastajaehdokkaita.

Kokouksessa valittiin uudet liittojohtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle: Timo Kukkonen, Henrik Tallbacka ja Raimo Turunen sekä varajäsenet Harri Norberg ja Petri Tanninen.
Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi kaksivuotiskaudelle ehdotettiin seuraavia henkilöitä: Timo Kukkonen, Kim Nyström, Henrik Tallbacka, Petri Tanninen ja Raimo Turunen.

Liittojohtokunnan jäseniksi kaksivuotiskaudelle 2020-22 valittiin:
Kim Nyström (toiminnallinen urheilu), Henrik Tallbacka (kahvakuulaurheilu) ja Raimo Turunen

Liittojohtokunnan varajäseniksi yksivuotiskaudelle 2020-21 ehdotettiin seuraavia henkilöitä:
Harri Norberg, Samuli Rantanen ja Petri Tanninen

Liittojohtokunnan varajäseniksi valittiin:
Harri Norberg, ensimmäinen varajäsen ja Samuli Rantanen, toinen varajäsen

Asiantuntijaryhmiin vuodelle 2021 on avattu haku. Haku päättyy 13.12.2020 ja hakuilmoitus löytyy täältä. Hakemusten perusteella johtokunta valitsee ryhmien jäsenet tulevalle vuodelle.

Kokouksessa vahvistettiin myös vuoden 2021 toimintasuunnitelma, toimintakilpailun laskentaperusteet, talousarvio ja toimitsijalisenssi. Kokousmateriaalit löytyvät täältä.