Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten- ja nuorten valtakunnallinen Juniori Cupin kevätkisa salikilpailuna viikko 17 huhtikuussa 22.-28.4.2024

22.0428.04

Painonnoston Juniori Cup uudistuu vuodelle 2024

Kevätkisa toteutetaan salikisana, jonne kaikilla seuran nuorilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua, vaikkei kilpailulisenssiä olisikaan.

Kilpailu toteutetaan jäsentenvälisenä-/piirikunnallisena kilpailuna viikolla 17 huhtikuussa 22.-28.4.2024 välisenä aikana. 2007-syntyneiden ja sitä nuorempien tulokset hyväksytään kevätkisaan. Salikisassa huomioidaan kilpailupöytäkirjasta erikseen Juniori Cup ikäiset ja tulokset julkaistaan keskitetysti Juniori Cup 2024 sivustolla. Ota yhteyttä omaan seuraasi ja varmista kilpailun ajankohta, kilpailu voidaan järjestää myös iltakisana arkipäivänä vaikka treenien yhteydessä.

Pisteet kilpailusta tulevat samaan tapaan kuin aikaisemminkin kevätkisasta, jossa onnistuneet nostot ja omat ennätykset ovat arvokkaita pisteiden näkökulmasta.

Kevät- ja syyskisa
Sarjan voittajalle 4p.
Toiselle 2p.
Kolmannelle 1p.

Lisäksi kevät- ja syyskisassa kaikille osallistujille jaetaan onnistuneista nostoista lisäpisteitä seuraavasti:
6 onnistunutta nostoa 3p.
5 onnistunutta nostoa 2p.
4 onnistunutta nostoa 1p.

Kilpailijoille lasketaan kolmen (3) parhaimman osakilpailun pisteet yhteen, jonka perusteella jokaisen ikäsarjan 6 parasta pääsee mukaan loppuhuipennustapahtumaan (tasapisteissä olevat nostajat kutsutaan kaikki, niin että sarjassa on min. 6 osallistujaa).

Ennätyksistä lisäpisteitä
Omasta tempaus-, työntö- ja yhteistulosennätyksestä saa kilpailun aikana yhden lisäpisteen (pisteen saa vain kerran, vaikka tulisi useampi ennätys yksittäisessä lajissa tai yhteistuloksessa, max. 3 pistettä). Aikaisempi ennätys huomioidaan vain edellisistä Juniori Cupin osakilpailuista tai loppuhuipentumasta johon on osallistunut.

 

Lisätietoa Juniori Cupista

Jarno Tiainen
kehityspäällikkö
+358504680068

 

Tiedot

Alkaa:
22.04
Loppuu:
28.04
Tapahtumaluokka:

Tiedot

Alkaa:
22.04
Loppuu:
28.04
Tapahtumaluokka: