Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi

Suomisportin tapahtumahaku laajenee ja uudistuu kesällä valtakunnalliseksi Sporttihauksi. Sporttihaku on yksi paikka, mistä harrastusta etsivän on helppo löytää urheilun koko tarjoama – silloin kun harrastuksia etsitään.

Mikä Sporttihaku?

Palvelu mahdollistaa uusien liikkujien ja potentiaalisten harrastajien löytämisen. Seurat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi ja voivat sen avulla tehokkaasti markkinoida toimintaansa uusille harrastajille ja jäsenille.

Syksyllä yhteinen kampanja: etsi ja löydä harrastus!

Syksyllä Olympiakomitea yhdessä koko urheiluyhteisön kanssa toteuttaa laajan harrastamista ja seuratoimintaa edistävän kampanjan. Kampanja ohjaa suoraan Suomisportin Sporttihakuun löytämään myös Teidän seuranne palvelut. Seuran palvelut, ryhmät ja tapahtumat löytyvät vain, jos ne on tuotu Suomisportin Sporttihakuun.

Kaikki seurat mukaan

Kun Seuran perustiedot ovat Suomisportissa, ei Sporttihaun hyödyntäminen vaadi seuralta Suomisportin laajempaa käyttöä tai maksupalvelujen käyttöönottoa. Riittää, että seura luo yhden tapahtumamainoksen, joka ohjaa seuran omille nettisivuille. Sporttihakua voi hyödyntää, vaikka seurassa olisi muita järjestelmiä käytössä.

Lue lisää Olympiakomitean nettisivuilta:

Suomisport laajenee ja uudistuu valtakunnalliseksi Sporttihauksi sekä urheilun palvelujen verkkokaupaksi – Suomen Olympiakomitea