Seuratukihaku 2019 on haettavissa!

Seuratuki haetaan Suomisport-palvelun kautta 14.12.2018 klo 16:15 saakka.

Suomisportin tukihakupalvelu 

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea on viime vuosina jaettu sadoille urheiluseuroille noin neljä miljoonaa euroa vuosittain. Myös painonnostoseurat ovat saaneet tukea ja ehdottomasti tätä kannattaa jokaisen painonnostoseuran hakea nyt ja varsinkin Suomisportin kautta haku on tehty helpommaksi kuin aikaisemmin. TOIMI AJOISSA!

Tutustu seuratukeen sivun alalaidassa olevasta liitetiedostosta ja Opetus- ja kulttuuriministeriön nettisivuilta klikkaamalla tästä.

Urheiluyhteisön yhteiseen digipalvelu Suomisportiin on avattu uusi palvelu seuroille, seurojen tukihakupalvelu, missä voi hakea opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea. Palvelu löytyy osoitteesta: https://tukihaku.suomisport.fi/. Seuratuen hakuaika on 12.11.- 14.12. klo 16.15.

Seuroissa tukihakemuksia täyttävien henkilöiden tulee hakea palveluun seuralle ja itselleen ennakkoon käyttöoikeus(Seurassa vain yhdellä henkilöllä voi olla käyttöoikeus eli se jolle se ensiksi myönnetään). Käyttöoikeuksien haku käynnistyi 1.11.2018 osoitteessa: https://tukihaku.suomisport.fi/. Tukien haku käynnistyi 12.11. Käyttöoikeudet kannattaa ehdottomasti hakea ajoissa, jotta ne myös ehditään hyväksyä ajoissa. Älkää jättäkö seurassanne tätä asiaa viime tinkaan!

Käyttöoikeuksien hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Suomisportin asiakaspalveluun: suomisport@olympiakomitea.fi.

Suomisportin termimuutos ja Suomisport-käyttäjät

Palvelussa aikaisemmin seuroiksi nimetyt, liittojen jäseninä toimivat seuraorganisaatiot on nyt nimetty uudelleen lajijaostoiksi. Kutsumme aikaisemmin seurakäyttäjiksi nimettyjä henkilöitä jatkossa lajijaostokäyttäjiksi. Yritetään tottua muutokseen, puolin ja toisin. Termin muutos ei vaikuta palvelussa olemassa oleviin toimintoihin.

Seura ja seurakäyttäjä -termit varaamme jatkossa sille osalle seuraa, mikä on lajijaostoille yhteinen tai niiden yläpuolella olevaksi miellettävä organisaation osa. Asia on ymmärrettävämpi monilajiseurojen asiayhteydessä, mutta käsitteinä tulee jatkossa käyttöön myös yhden lajin seuroille.

Suomisport-palveluun tulee lähiaikoina paljon muutoksia kun Suomisportin seurapalvelua kehitetään. Muutoksista viestitään käyttäjille sähköpostilla ja Olympiakomitean kanavissa.

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta , ota yhteyttä jarno.tiainen@painonnosto.fi tai 0504680068, tehdään yhdessä hyvä hakemus!

Kannattaa ottaa myös oman alueesi seurakehittäjään, joka auttaa sparraamisessa. Tästä löydät yhteystiedot: https://www.liikunnanaluejarjestot.fi/seuratoiminta/

Samassa yhteydessä kannattaa kiinnostua myös toisesta tukipalvelusta, jolla lisätään liikuntapaikkoja Suomeen 300 miljoonalla eurolla 2014-2020 http://www.leadersuomi.fi/fi/rahoitus/

Seuratuki_2019_infoa_seuroille(pdf)

 

 

Liitetiedostot