Seuratoiminnan kehittämistuki 2020+videoneuvottelutuki myös PM-kisojen lähetykseen!

Seuratuki 2020

Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut tänään, 12.11.2019 seuratoiminnan kehittämistuen haun. Hakuaika päättyy 17.12.2019 klo 16.15.

Seuratoiminnan kehittämistukea voi hakea kehittämishankkeisiin, jotka tähtäävät lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen ja monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Tukea voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät rekisteröidyt yhdistykset.

Lisätietoja avustuksesta voi lukea Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.

Painonnostoliitossa hankkeissa auttaa harraste ja seuratoiminnan asiantuntija Jarno Tiainen. Jarno pitää avustuksen hakemisesta kaikille seuroille avoimen infotilaisuuden tänään tiistaina Seuratoiminnen helpdeskissä Zoomin kautta klo 18:00-20:00 sekä la 16.11. klo 10 – 14.
Zoom on helppokäyttöinen verkkokokoustyökalu, jota pystyy käyttämään sekä tietokoneella että puhelimella (vaatii sovelluksen).

  • sinulla tulee olla käytössä web-kamera ja mikrofoni(voit tulla myös kuuntelemaan ja chattamaan)
  • huolehdi, että olet tilassa, missä ei kuulu muita ympäristön ääniä

Seuratoiminnan helpdesk ti klo 18:00-20:00 https://zoom.us/j/910401907

Seuratuki helpdesk la klo 10:00-14:00 https://zoom.us/j/644724116

Mikäli et pysty Zoomiin osallistumaan, niin voit ottaa yhteyttä myös jarno.tiainen@painonnosto.fi tai puhelimitse: 0504680068

Viime vuonna seuratukea saivat Herakles 9000€ ja TAK 3000€

Seuratuki haetaan https://tukihaku.suomisport.fi/ ja sitä voi hakea kuka tahansa seuran valtuuttama henkilö.

Tarkista, että sinulla on seuraavat asiat tiedossa, ennen kuin alat tekemään hakemusta:

Näitä asioita kysytään:

Seuran virallinen nimi *

Y-tunnus/rekisterinumero *

Seuran kotipaikka *

Seuran aluejärjestö

Seuran tilinumero (IBAN) *

BIC-tunnus *

Seuran puheenjohtaja *

Puheenjohtajan sähköpostiosoite *

Puheenjohtajan puhelinnumero *

Seuran sihteeri *

Sihteerin sähköpostiosoite *

Sihteerin puhelinnumero *

Palkattujen työntekijöiden määrä seurassa * Vapaaehtoisten ja talkoilla toimivien henkilöiden määrä seurassa * Seuran talousluvut (edellinen tilikausi) ja aktiivisuuden perustiedot Edellisen tilikauden tulot tilinpäätöksessä: * Edellisen tilikauden menot tilinpäätöksessä: * Seuran jäsenmäärä * Harrastajien kokonaismäärä seurassa * Vähintään kerran viikossa kokoontuvien harrastusryhmien määrä * Sitoutumispäätöksen päivämäärä * Nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön nimi * Nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön puhelinnumero * Yhdistysrekisteriote

TÄRKEÄ: Muista käyttää hakemuksesi oman alueen liikuntajärjestön sparrattava eli he lukaisevat läpi hakemuksen, kun varaat heiltä ajan ja saat vinkkejä hakemuksen tekemiseen, kun otat heihin yhteyttä https://www.liikunnanaluejarjestot.fi/

Ps. Muistakaa hakea myös Tähtiseuratoimintaan mukaan ja kehittämään omaa painonnostoseuraa yhdessä jäsenien kanssa. Tähtiseurahaku on lisätty haettavaksi Suomisportin kautta ja sen aloittaminen ei vaadi, kun muutaman klikkauksen ja suositten, että seuran puheenjohtaja kokoaa seurasta tiimin, joka voi tämän toteuttaa, se voi olla esimerkiksi seuran lasten vanhempia, jotka pistävät tämän pakettiin ja samalla saat sitouttaa heidät mukaan paremmin seuran toimintaan.

https://tahtiseura.suomisport.fi/