Rovaniemen EM-kilpailuiden alkuun on pari viikkoa aikaa ja Suomi on ilmoittanut kilpailuihin historiallisen suuren joukkueen. Molempiin ikäluokkiin on ilmoitettu täydet 20 nostajaa eli joukkueessa tulee urheilemaan 40 nuorta.

Suomalaisia nostajia tullaan näkemään lavalla kilpailuiden jokaisena päivänä, alkaen 24. päivän naisten kevyimmistä sarjoista ja päättyen miesten raskaimpiin sarjoihin 3.10. Esi-ilmottautumisten perusteella useammassa sarjassa voidaan odottaa myös suomalaismenestystä.

– Joukkue on hyvässä iskussa, vaikka valitettavilta viime hetkellä kisamatkan peruuttavilta vaivoiltakaan ei ole kokonaan vältytty. Onneksi meillä on kuitenkin ollut varanostajat listoilla mukana. Leirityksiä on alkutilanteeseen nähden saatu pidettyä tänä vuonna kohtalainen määrä, ja siitä iso kiitos kaikille tukijoille. Erittäin hienoa on ollut huomata kuinka hyvä henki ja tekemisen meininki nuorilla on leireillä ollut. Tällä samalla hyvällä asenteella kun vedetään vielä kisat läpi, niin voidaan olla tyytyväisiä. Taustoittaa Ryhmä Rovaniemen vastuuvalmentaja Teemu Roininen.

Nuorten EM-joukkueen matkaa ehdit vielä tukemaan ostamalla SPNL:n ja Nousu verkkareiden yhteistyönä myytävän joukkueen virallisen verkkatakin. Verkkatakeista saatava tulo käytetään Ryhmä Rovaniemen leiritysten kulujen kattamiseen. Nousu verkkatakit valmistetaan Suomessa, suomalaisen työvoiman toimesta ja Suomessa tuotetusta materiaalista.

Nousu, tukitakki