Ounasvaaran Atleetti Klubi Tähtiseuraksi

 

 

Painonnostoseura Ounasvaaran Atleetti Klubi on saavuttanut Olympiakomitean ja Painonnostoliiton myöntämän Tähtimerkki-tunnustuksen osoituksena laadukkaasta seuratoiminnasta.

Painonnostoseura Ounasvaaran Atleetti Klubi on saavuttanut suomalaisten urheiluseurojen laatua tunnustavan lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtimerkin. Tähtimerkki on osa Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen kehittämää Tähtiseura-laatuohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä. Tähtiseurat edustavat toimintatavoiltaan modernia, vastuullista ja ketterää seuratoimintaa. Tähtiseuroissa toimitaan inhimillisesti ja yhteisöllisyyttä edistäen. Jokaista seuran jäsentä kuullaan ja kannustetaan tasavertaisesti sekä toivotetaan uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Tähtimerkin omaavia seuroja löytyy suomalaiselta seurakentältä jo yli 600– 45 eri lajista. Painonnostoseuroista Helsingin Herakles on saavuttanut viime vuonna 2021 lasten ja nuorten Tähtiseuramerkin.

Tähtiseura-laatuohjelma on avoin kaikille urheiluseuroille. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat yhdessä Tähtikuvion, jossa jokainen seura loistaa kirkkaana omalla tasollaan. Yhdessä Tähtiseurat edistävät laadukasta ja vastuullista urheiluseuratoimintaa.

Lisätietoja

tähtiseurat.fi ja atleettiklubi.fi