LASTEN LIIKE STARTTIRAHAN HAKU AUKI MAALISKUUN AJAN

Lasten Liike haku auki & lahjoituskamppis

OK:n sivuilta löytyy yleisesti lisää infoa Lasten Liike hausta

Olympiakomitean kerhomateriaalit-sivulta: www.olympiakomitea.fi/kerhomateriaalit 

www.olympiakomitea.fi/lastenliike

Suora linkki sähköiseen hakulomakkeeseen (linkki löytyy myös em. sivulta sekä tukien hakuinfo -pdf:stä)

https://lastenliikehaku.olympiakomitea.fi/

Tukea painonnostoseuroille:

Painonnostoseura Herakles Helsingistä sai myönteisen päätöksen viime vuonna Touhupunttitoimintaan, joka on suunnattu 1. – ja 2.-luokkalaisille, Touhupunttiryhmässä toimii 20 lasta.

UUTISLINKIT

OK:n ja lastenliikeiltapaiva.fi sivuilla julkaistut uutiset aiheesta:

https://www.olympiakomitea.fi/2019/02/21/lasten-liike-starttirahaa-voi-hakea-1-31-3-2019/

https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/lasten-liike-haku-auki-yritysten-ja-lahjoittajien-tuella-liikuntakerhoja-lapsille/

Toivomme että tiedotatte seuroillenne Lasten Liike hausta ja kannustatte hakemaan tukea sekä tekemään paikallisesti yhteistyötä alueen muiden seurojen ja koulujen kanssa. Tavoittelemme kaikkiaan n. yli 400:ää alkavaa Lasten Liike kerhoa lukuvuodelle 2019-2020.

 

: : : : : : : : : : : : : :

 

LASTEN LIIKE LAHJOITUSKAMPANJA

 

Lasten Liikkeessä käynnistyi juuri lisäksi lahjoituskampanja. Kuka tahansa voi lahjoittaa rahaa lasten liikuntakerhoihin. Kampanja näkyy sosiaalisen median lisäksi ulkomainosyhtiö JCDecaux:n mainospinnoissa. Liitteenä tiivistelmä kampanjasta (pdf).

Kampanjamateriaaleissa nostetaan esille vanhempien ja lasten välistä viestittelyä. Käytetyt viestit ovat aitoja ja vanhemmilta kerättyjä. Viesteissä nousee esille mm. pelaaminen. Tämä saattaa herättää kysymyksiä Olympiakomitean kannasta suhteessa pelaamiseen. Kampanja ei ole kannanotto pelaamista vastaan vaan kampanjan ytimessä lasten ja vanhempien välinen viestinvaihto sekä iltapäivän toimettomuus. Liitteenä aiheeseen liittyvä FAQ. Lisää vastauksia keskeisimpiin kysymyksiin löytyy osoitteesta https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/faq/.

Kampanja-aika on tästä päivästä pääsiäiseen. Osa ulkomainonnasta jää esille vielä toukokuulle. Kampanja on ajoitettu tähän hetkeen sen takia, että lahjoittamalla nyt voidaan vaikuttaa syksyllä käynnistettävien kerhojen määrään.

Lahjoituksia on mahdollista toivoa kohdennettavan alueellisesti suoraan lahjoitussivun kautta https://www.lastenliikeiltapaiva.fi/lahjoita/. Lahjoituksia voidaan toivoa kohdennettavaksi myös paikkakuntakohtaisesti. Tällöin lahjoitus tulee tehdä suoralla tilisiirrolla OK:n lahjoitustilille (Suomen Olympiakomitea, IBAN FI96 5720 9910 0044 97, viestikenttään Lasten Liike / paikkakunnan nimi).

Lasten Liike fb-sivun julkaisuja voi ja kannattaa myös uudelleen jakaa omissa kanavissa. Julkaisuja ei siellä vielä ole mutta toivottavasti kanava on teillä jo valmiiksi seurannassa niin näette kun julkaisuja tulee että voitte reagoida asiaan.

Toivottavasti kampanjasta saadaan hyvä pöhinä aikaan! Paikalliset lahjoitukset ovat suuri mahdollisuus seuroille saada lisäresursseja omaan toimintaan ja yhteistyön synnyttämiseen.

Ladattavat PDF-tiedostot:

Lasten liikkeen lahjoituskampanjan

FAQHakuinfo_LastenLiike_2019

Liitetiedostot