KANSAINVÄLISET TUOMARITEHTÄVÄT VUODELLE 2020

Suomen Painonnostoliiton kilpailutoiminnan asiantuntijaryhmä KTA tiedustelee kansainvälisten I- ja II-luokan tuomareiden halukkuutta vuoden 2020 kansainvälisten kilpailujen teknisten toimihenkilöiden tehtäviin (tuomari, tekninen tarkastaja, pääyhdyshenkilö, sihteeri, ajanottaja, juryn jäsen ja lääkäri). Kaikkiin MM- kilpailuihin plus yleisen sarjan EM-kilpailuihin vaaditaan KV I-luokan tuomaripätevyys. Muihin kilpailuihin riittää KV II-luokka. Kaikkiin kilpailuihin haku edellyttää IWF:n tuomarilisenssiä kaudelle 2017-2020 ja uutta KV-tuomariasua. Lääkärien kohdalla tuomaripätevyyttä ei tarvita. Sen sijaan lääkärien tulee omata erillinen kansainvälinen ”Teknisen toimihenkilön kortti” tai  ”kilpailulääkäritodistus (”International Technical Official Card or a Certificate of Duty”)

 

Kilpailut, joihin haetaan ehdokkaita, ovat seuraavat:

 

I-luokan kansainväliset tuomarit:

 

Maaliskuu   Nuorten MM-kilpailut Ilmoitetaan myöhemmin

2-12.4.          Yleisen sarjan EM-kilpailut, Moskova, Venäjä

20-24.10.      FISU:n MM-kilpailut, Gangjin, Korea

11-18.11.      17-v MM-kilpailut, Lima Peru

 

II-luokan kansainväliset tuomarit:

18-30.8.        15 &17 v EM-kilpailut, Ventspils, Latvia

12-20.9.        20 & 23 v EM-kilpailut, Rovaniemi, Suomi

31.10.-1.11.  17 & 20 v PM-kilpailut, Norja

27-29.11.      Yleisen sarjan  PM-kilpailut, Kööpenhamina, Tanska

 

Mahdollisesti Suomi – Ruotsi maaottelu Suomessa (aika ja paikka ilm. myöh.)

 

Mahdollisista muista kv. kilpailuista, joihin halutaan osallistua, tulee ilmoittaa KTA:lle. Niiden matka- ym. muista kustannuksista liitto ei maksa korvauksia.

 

Tuomareiden osallistuminen on siltä osin omakustanteista että tehtäviin valitut vastaavat itse kaikista matkustuskuluista. Ylöspitokustannuksista ja akreditoinnista vastaa joko järjestävä organisaatio tai Suomen Painonnostoliitto.

 

Tuomareita pyydetään lähettämään kirjalliset hakemukset liiton toimistoon (kirje tai sähköpostiviesti toimisto@painonnosto.fi) 31.12.2019 mennessä. Liiton johtokunta päättää valinnoista vuoden 2020 alussa.

 

Vuoden 2019 tuomareiden aktiivisuuskilpailun voittajalla on mahdollisuus osallistua yhteen kansainväliseen kilpailuun liiton kustannuksella.

 

Ne kv. tuomarit, joilla ei ole kv. lisenssiä kaudelle 2017-20 mutta haluavat toimia kv. kilpailuissa, ilmoitus liittoon. Lisenssejä voi lunastaa koko Olympiadin ajan.

 

IWF:n tuomarilisenssien nykyiset hinnat ovat:

  • KV II luokka – 100 USD
  • KV I luokka – 200 USD
  • Uusikortti – 200 USD

 

Tuomariasun voi tilata IWF:n viralliselta toimittajalta, jonka osoitetiedot, hinnat ja tilaustiedot löytyvät IWF:n sivuilta (klikkaa etusivun alaosasta Download center – 1. TO Uniform IWF TCRR 7.2.3).

Mikäli päätät teettää tuomariasun omalla vaatturilla tai tilata sen muualta, se onnistuu kunhan vain seurataan ohjeistusta, joka löytyy IWF:n tuomariasusivujen loppuosassa.

 

Tuomariasuun kuuluu myös seuraavat IWF:stä ostettavat artikkelit:

 

* kravatti (2 mallia)                  -30 USD

* huivi                                          -30 USD

* kangasmerkki I-luokka         -30 USD

* kangasmerkki II-luokka        -30 USD

*metallimerkki I-luokka           -30 USD

*metallimerkki II-luokka         -30 USD

 

Hinta määräytyy sen päivän kurssin mukaan kun lisenssit maksetaan. Hintaan lisätään toimituskulut. Kaikissa IWF:n MM-kilpailuissa on em. artikkeleita ja lisenssejä myytävänä em. hintoihin. Kilpailuihin nimetylle tuomarille voi jättää ostopyyntöjä sopimuksen mukaan.

 

Kilpailutoiminnan asiantuntijaryhmän puolesta

 

Taisto Kuoppala