Kansainväliset toimihenkilötehtävät vuodelle 2022 haussa

,

KANSAINVÄLISET TOIMIHENKILÖTEHTÄVÄT VUODELLE 2022

Suomen Painonnostoliiton kilpailutoiminnan asiantuntijaryhmä KTA tiedustelee kansainvälisten I- ja II-luokan tuomareiden halukkuutta vuoden 2022 kansainvälisten kilpailujen teknisten toimihenkilöiden tehtäviin (tuomari, tekninen tarkastaja, pääyhdyshenkilö, sihteeri, ajanottaja, juryn jäsen ja lääkäri). Kaikkiin MM- kilpailuihin vaaditaan KV I-luokan tuomaripätevyys. Muihin kilpailuihin riittää KV II-luokka. Kaikkiin kilpailuihin haku edellyttää IWF:n tuomarilisenssiä kaudelle 2021-2024 ja uutta KV-tuomariasua. Lääkärien kohdalla tuomaripätevyyttä ei tarvita. Sen sijaan lääkärien tulee omata erillinen kansainvälinen ”Teknisen toimihenkilön kortti” tai ”kilpailulääkäritodistus (”International Technical Official Card or a Certificate of Duty”).

COVID-19 pandemiatilanteeesta johtuen kilpailujen päivämäärät ja sijainnit voivat muuttua. Lisäksi COVID-19 voi aiheuttaa osallistujille lisäkustannuksia.

Kilpailut, joihin haetaan ehdokkaita, ovat seuraavat:

I-luokan kansainväliset tuomarit:

20 – 27.3 Nuorten MM-kilpailut, Hersonissos, Kreikka

Toukokuu 17-v MM-kilpailut, San Luis Potosi, Meksiko

Kesäkuu FISU:n MM-kilpailut, ??, ??

Lokakuu Yleisen sarjan MM-kilpailut, Chongqing, Kiina

II-luokan kansainväliset tuomarit:

Huhtikuu Yleisen sarjan EM-kilpailut, Sofia, Bulgaria

?? 15 &17 v EM-kilpailut, ??, ??

Lokakuu 20 & 23 v EM-kilpailut, Tirana, Albania

?? 17 & 20 v PM-kilpailut, ??

?? Yleisen sarjan PM-kilpailut, ??, ??

Mahdollisesti Suomi – Ruotsi maaottelu (aika ja paikka ilm. myöh.)

Mahdollisista muista kv. kilpailuista, joihin halutaan osallistua, tulee ilmoittaa KTA:lle. Niiden matka- ym. muista kustannuksista liitto ei maksa korvauksia.

Tuomareiden osallistuminen on siltä osin omakustanteista että tehtäviin valitut vastaavat itse kaikista matkustuskuluista. Ylöspitokustannuksista ja akreditoinnista vastaa joko järjestävä organisaatio tai Suomen Painonnostoliitto.

Tuomareita pyydetään lähettämään kirjalliset hakemukset liiton toimistoon (kirje tai sähköpostiviesti) 15.12.2021 mennessä. Liiton johtokunta päättää valinnoista vuoden 2022 alussa.

Vuoden 2021 tuomareiden aktiivisuuskilpailun voittajalla on mahdollisuus osallistua yhteen kansainväliseen kilpailuun liiton kustannuksella.

Ne kv. tuomarit, joilla ei ole kv. lisenssiä kaudelle 2021 – 2024 mutta haluavat toimia kv. kilpailuissa toimihenkilöinä, ilmoitus liittoon. Lisenssejä voi lunastaa koko Olympiadin ajan.

IWF:n tuomarilisenssien nykyiset hinnat ovat:

  • KV II luokka – 100 USD
  • KV I luokka – 200 USD
  • Uusikortti – 200 USD

Tuomariasun voi teettää omalla vaatturilla tai hankkia sen vaateliikkeistä. Ohjeet tähän löytyy IWF:n sivuilta. (etusivun alaosasta, Downloads. TO Uniform).

Tuomariasuun kuuluu myös seuraavat IWF:stä ostettavat artikkelit:

  • kravatti – 30 USD
  • Huivi – 30 USD
  • kangasmerkki I-luokka – 30 USD
  • kangasmerkki II-luokka – 30 USD
  • metallimerkki I-luokka – 30 USD
  • metallimerkki II-luokka – 30 USD

Hinta määräytyy sen päivän kurssin mukaan kun lisenssit maksetaan. Hintaan lisätään toimituskulut. Kaikissa IWF:n MM-kilpailuissa on em. artikkeleita ja lisenssejä myytävänä em. hintoihin. Kilpailuihin nimetylle tuomarille voi jättää ostopyyntöjä sopimuksen mukaan.

Kilpailutoiminnan asiantuntijaryhmän puolesta

Heikki Rautapuro