Hannes Keskitalo ennätyksillään kuudes EM-lavalla

Painonnoston 20- ja 23-vuotiaiden euroopanmestaruuskilpailujen päätöspäivän ainoa suomalaisnostaja oli Ounasvaaran Atleetti Klubin Hannes Keskitalo.
Hän aloitti ennätystään sivuavista painoista niin tempauksessa (140) kuin työnnössä (185). Toisella tempauksella nousi 145 kiloa ja kolmannella työnnöllä 192 kiloa. Yhteiskilot 337 oikeuttivat yhteistuloskisassa kuudenteen sijaan.  Työnnössä Keskitalon sijoitus 5.
Sarjan 105 voitti jännittävien viimeisten työntöjen jälkeen Venäjän Fedor Petrov, joka oli tempauksen jälkeen neljä kiloa Georgian Dato Khetsuriania perässä. Georgialaisen kolmas työntö 207 hylättiin hiuksenhienon punnerrusvaikutelman takia ja tähän pääsi Petrov iskemään: 208 kiloa toiseen yritykseen, nosto onnistui ja yhteiskiloin 378 venäläinen mestariksi.