Anni Vuohijoki kovassa kunnossa Saksan Bundesliigassa!

Rovaniemen Reippaan painonnostaja Anni Vuohijoki on vahvassa vireessä sopivasti kuukauden kuluttua Georgian Batumissa käytäviä Euroopan mestaruuskilpailuja silmällä pitäen. Vuohijoki kilpaili lauantai-iltana Saksan Bundesliigassa ja kasasi 71-kiloisissa yhteistuloksen 216 kiloa, joka koostui 95 kilon tempauksesta ja 121 kilon työnnöstä.
Kaikki tulokset ylittivät Vuohijoen omissa nimissä olevat Suomen ennätykset. Kokonaissuoritus oli vakuuttava, sillä kuudesta yrityksestä ainoastaan viimeinen tempaus (98 kiloa) jäi hieman eteen. Tempauksen kolmaskin yritys oli lupaava.
Vuohijoki kilpailee Bundesliigassa karlsruhelaisen KSV Durlachin joukkueessa. Durlach oli lauantaina kotijoukkueena ja hävisi vastustajalleen SV Germania Obrigheimille pistein 828,6-846,6. Saksassa on käytössä oma pistetaulukko, joka poikkeaa sinclairtaulukosta.
EM-kilpailut ovat Batumissa 6.-13. huhtikuuta. Vuohijoen sarja 64 kiloa nostetaan keskiviikkona 10. huhtikuuta. Viime vuonna hän sijoittui kolmanneksi sarjassa 63 kiloa.

Lähde kuvat ja teksti: Rovaniemen Reipas FB

Liitetiedostot