Aino Linnamaa Painonnostoliiton toiminnanjohtajan sijaiseksi

Toiminnanjohtaja Tomi Tolsan sijaiseksi on valittu hauholaistaustainen Aino Linnamaa. Hän aloittaa tehtävässään 1.7.2019.

Suomen Painonnostoliitto on valinnut Aino Linnamaan, 25, hoitamaan toiminnanjohtajan sijaisuutta. Tällä hetkellä Linnamaa työskentelee viestintä- ja yhteyspäällikkönä Suomen Paralympiakomiteassa Sporttitalossa. Linnamaan vahvuusalueita ovat markkinoinnin ja viestinnän lisäksi kirjallinen ja suullinen esiintyminen sekä liikuntajärjestöjen toimintaympäristön tuntemus. Hän tuntee liiton keskeisimpien sidosryhmien toimijat ja omaa kattavan verkoston.

– Olen tyytyväinen, että saimme kiinnitettyä Ainon osaksi rautaista tiimiämme. Hän auttaa meitä tekemään seuraavan ”korotuksen” omalla osaamisellaan ja energiallaan. Tehtävää haki määräaikaan mennessä kolme varteenotettavaa kandidaattia ja parhaasta kaksikosta Aino erottautui vahvuuksillaan, kommentoi Tolsa.

– Samalla tunnen oloni haikeaksi jäädessäni vapaalle. Reilu seitsemän vuoden työskentely osana yhteisöä on jättänyt minuun pysyvän jäljen. Haluan kiittää kaikkia punttiperheenjäseniä merkityksellisestä ja tuloksekkaasta yhteistyöstä suomalaisen painonnoston ja kahvakuulaurheilun kehittämiseksi, sanoo Tolsa.

Linnamaa aloittaa perehdytyksen toiminnanjohtajan tehtävään nopeasti jo kesäkuun puolella ja toiminnanjohtajana hän aloittaa 1. heinäkuuta 2019.

– Odotan jo innolla tulevaa tehtävää! Painonnostossa tehdään monia asioita hyvin ja suurella sydämellä. Uskon vahvasti, että pystyn omalla osaamisellani auttamaan olemassa olevan osaamisen esiin tuomista sekä kehittämään toimintaa askeleen eteenpäin. Jokainen toimija on tärkeä, sillä vain yhdessä voimme viedä suomalaista painonnostoa eteenpäin ja kasvaa lajina niin kansallisesti kuin kansainvälisesti, sanoo Linnamaa.

Painonnostajana Aino edustaa Hauhon Sisua (SM-2 2019). Hän asuu Helsingissä ja harjoittelee Herttoniemi Strongin tiloissa Crossfit Herttoniemessä.

Lisätiedot: 

Tomi Tolsa, toiminnanjohtaja, 045 852 3261, tomi.tolsa@painonnosto.fi
Tarmo Kuusisto, puheenjohtaja, 046 920 6103, tarmo.kuusisto@painonnosto.fi