Haettavat Urheiluapurahat vuodeksi 2025

,

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Vuoden 2025 aikana käytettäväksi tarkoitettujen urheiluapurahojen hakuaika on 1.‒30.09.2024. Urheiluapurahat on tarkoitettu yksittäisille urheilijoille ja rekisteröidyille yhdistyksille, joilla on y-tunnus.

Viime vuonna  2024 tukea saivat Saara Retulainen ja Jutta Selin

Hakemus tehdään sähköiseen apurahajärjestelmään. Linkki järjestelmään ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta www.urheiluopistosaatio.fi. Lisätietoja saa säätiön toimistosta puh. +358 50 592 0022 / Heidi Taberman.

Urheiluopistosäätiön hallituksen tekemän päätöksen jälkeen päätös rekisteröidään sähköiseen apurahajärjestelmään, lähetetään hakijoille sähköpostitse ja myönnetyt urheiluapurahat julkaistaan säätiön kotisivuilla 20.12.2024.

Mikäli apurahaa saaneen urheilijan tai urheilujärjestön todetaan rikkoneen voimassa olevia urheilun antidoping-säännöstöjä tai muita urheilun eettisiä säännöstöjä, on säätiöllä oikeus keskeyttää apurahan maksatus välittömästi.

Tarkempia tietoja antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Riikka Juntunen 0400 340 091 tai sähköpostitse riikka.juntunen@urheiluopistosaatio.fi tai heidi.taberman@urheiluopistosaatio.fi.