Juniori Cup loppuhuipennus

KUTSUKILPAILU

Kilpailuun kutsutaan ikäluokittain kahdeksan parasta Juniori Cupin osakilpailupisteiden mukaisesti. Kisailmoittautumiset Suomisportin kautta to 10.10.2019 mennessä. Kutsutuille tulee vielä erikseen ilmoittautumislinkki sähköpostitse.

KUTSUTUT:

Tytöt 12v.
Aada Virta, Jenna Timonen-Nissi, Pihla-Maria Seikkula, Ella Harell, Ida Harmaala, Kaisa Rautio, Eveliina Jaatinen

Pojat 12v.
Hugo Gröhn, Kai Ollonen, Timo Mustonen, Elias Mäkitalo, Antti Järvenpää, Charger Lindholm, Aapo Karppinen, Samuel Sonntag

Tytöt 16v.
Iita Kononen, Janette Ylisoini, Ida Moisio, Viivi Raudasoja, Gerta Jürgenson, Iiris Savolainen, Olivia Kononen, Marla Sinisaari

Pojat 16v.
Eetu Hautaniemi, Hanno Keskitalo, Santeri Suonpää, Patrick Ahtiainen, Jonne Akujärvi, Jesse Kääriäinen, Valtteri Raudasoja, Joona Viitasaari

ILMOITTAUTUMINEN:

https://www.suomisport.fi/events/8b15c133-a5f1-48e5-9c32-cb57f1ec29de

Ilmoittautumislinkki lähetään myös urheilijalle(huoltajalle) sähköpostitse!

Myös varasijalta on mahdollisuus päästä mukaan, jos joku peruuttaa oman ilmoittautumisen, joten mahdolliset peruutukset pyydetään ilmoittamaan välittömästi, jotta saadaan kutsu lähetettyä jonossa seuraavalle.

KISA-AIKATAULU:

Lauantai 19.10.2019

Klo 10:00-11:00 Juniori Cup -loppuhuipentuman punnitus
Klo 10:30-11:30 Oheiskilpailuja (ohjeistus paikan päällä, mahdollisuus kisailla myös oman painonnostokisasuorituksen jälkeen)
Klo 12:00 Loppuhuipennuskisa alkaa
Klo 14.00-15.00 Lounas Juniori Cupiin osallistuville kilpailijoille
Klo 17:00 Kilpailu päättyy

Kilpailusuorituksen jälkeen on telinevoimistelua lajikokeiluna kl0 13:30-15:30.

Kilpailutapahtuma on maksuton Juniori Cupiin osallistuville kilpailijoille.

Osallistumismaksut:

Ei erillistä osallistumismaksua. SPNL kustantaa Juniori Cup loppuhuipennuksen kilpailijoille lounaan ja ohjelman mukaisen lajikokeilun. Majoitus ja matkakulut omakustanteiset.

Loppuhuipentumassa luvassa on lajikokeilua ja muuta hauskaa yhdessä urheillen. Myös aikuisille ja muille vahvoille on puristusvoimaa mittaava oma erikoiskilpailu!

Kilpailusäännöt:

Kisa käydään Sinclair-pistekisana, jokaisen ikäsarjan paremmuusjärjestyksen mukaan: Voittajalle 7p./ Toinen 5p./ Kolmas 4p./ Neljäs 3 p./ Viides 2p./ Kuudes 1p. Loppuhuipennuskisan pisteet lisätään aikaisempiin osakilpailupisteisiin ja koko Juniori Cupin ikäsarjakohtaiset sijoitukset määräytyvät tämän kokonaispisteytyksen mukaan. Tasatilanteessa loppuhuipennuskisassa paremmin sijoittunut voittaa.

Ennätyksistä lisäpisteitä

Omasta tempaus-, työntö- ja yhteistulosennätyksestä saa kilpailun aikana yhden lisäpisteen (pisteen saa vain kerran, vaikka tulisi useampi ennätys yksittäisessä lajissa tai yhteistuloksessa, max. 3 pistettä). Aikaisempi ennätys huomioidaan vain edellisistä Juniori Cupin osakilpailuista tai loppuhuipentumasta, johon on osallistunut.

Palkinnot:

Juniori Cupin kokonaiskilpailun 3 parasta kustakin sarjasta palkitaan stipendein, joiden suuruus on sarjojen parhaille 200€, toiselle ja kolmannelle 100€.

Stipendin voi käyttää kulukorvauksia vastaan esim. leirivuorokausiin, seuraavan vuoden li-senssin hankintaan, välinehankintoihin tai kilpailu- ja leirimatkoihin.

Luokkarajamerkit jaetaan kaikille Juniori Cupin aikana 9.2.-19.10.2019 tehdyissä kilpailuissa luokkarajoja rikkoneille.

Luokkarajat: https://painonnosto.fi/wp-content/uploads/2019/07/Luokkarajat-2019.pdf

Kilpailun yhteyshenkilö:

Jarno Tiainen 0504680068
Suomen Painonnostoliitto

TERVETULOA JUNIORI CUPIN LOPPUHUIPENNUKSEEN PORIIN!

Tarkista lopullinen kilpailun aikataulu tapahtumakalenterista