6 tuntia aikaa ilmoittautua Virtuaalinen Masters EM-2020 -kisaan!

Jos haluat osallistua virtuaaliseen Masters EM 2020 kilpailuun, niin voit ilmoittautua oheisesta linkistä. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä. Epäselvissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.
Kuten moni masters-urheilija varmasti tietää, masters EM-kisat käydään tänä vuonna virtuaalisesti, eli punnitus ja kilpailusuoritukset tulee kuvata julkaistujen sääntöjen mukaisesti eri kuvakulmista ja siten, että videoissa näkyy aikaleimat. Kilpailusuoritusta koskeva punnitus tulee tapahtua 4 tunnin sisällä kilpailusuorituksista, samalla tavalla kuin missä tahansa mestaruuskilpailuissa, jotka alkavat punnituksella.
EWF on julkaissut päivämäärät, jolloin 2020 European masters weightlifting online virtual championships -kilpailuun osallistuvien tulee luovuttaa kilpailusuorituksensa.
Videoiden lähetyksen päivämäärät ennalta ilmoitetun mukaisesti ovat seuraavat:
10.-17.11. ikäryhmille M80, M75, M70 – N70, N65, N60.
18.-25.11. ikäryhmille M65, M60, M55, M50, N55, N50.
26.11.-3.12. ikäryhmille M45, M40, M35 – N45, N40, N35
Kilpailusuoritusten kuvaaminen onnistuu esim Techno Snatchissa 7.11. järjestäjän toimesta, joten kenenkään ei tarvitse itse vaivautua kuvailemaan. Jos rauta liikkuu, niin tule Techno Snatchiin ja sivutuotteena saattaa napsahtaa EM-mitalia 😊
Jokainen rekisteröity urheilija saa ilmoittautumislinkin viralliseen European Masters Online Virtual Weightlifting Championships WEBSITE. Urheilija täytyy ladata sivustolle kuva omasta henkilökortista, koko nimi, kansalaisuus ja syntymäaika. Lähetettävä video tulee olla muotoa: MP4, MPG, MOW, WMW) suurin osa kännykällä olevista videoista on muotoa HD MP4, mitä sivustolle pystyy myös lataamaan. Kameran tulee olla suunnattu suoraan urheilijan edestä katsoen, kamera ei saa olla maassa, vaan vähän korkeammalla.(Mikäli kuvataan maasta tai sivusta, ei videota hyväksytä). Paras korkeus kuvaukseen on lantion korkeudelta.
Videoita ei julkaista näkyville, ennen kuin kilpailutapahtuma on suljettu ja kunnes lopulliset tulokset ovat julkaistu. Punnitus: Urheilijoiden pitää toimittaa Weigh-In(punnitusvideo), jossa näkyy aikaleima, kello tai näyttö, jossa näkyy selkeästi pvm ja kellon aika.(Voit katsoa mallivideon punnituksesta, linkki tulee tähän myöhemmin.) Video täytyy olla oikeassa muodossa, jotka yllä ilmoitetaan: Athletes name, Weigh In, weight. Urheilijoilla on 4h aikaa punnituksesta alkaen aina viimeiseen työntöön saakka. Eri päivinä tai lisäajalla tehdyjä nostoja ei hyväksytä. Puntari voi olla digitaalinen tai mekaaninen ja sen täytyy olla kalibroitu oikeaan painoon 2,5kg tai 5kg levyn avulla. Punnituksessa tulee olla sääntöjen mukainen(ei sukkia, kelloa tai korotuja jne…). Tarkemmat punnitus säännöt asusta löytyy säännöistä kohdasta 4.2.1 Videota ilman painon tarkistusta ja koko urheilijan tulee olla puntarin asteikon päällä, muutoin videota ei hyväksytä. Kameran tulee olla 4m etäisyydellä lähtöasennosta- tai ainakin yrittää tehdä se parhaalla mahdollisella tavalla, varmista että urheilija näkyy kokonaisuudessaan videon kuvassa, aina lähdöstä käsien lukitukseen saakka. Huomioi myös muut teknilliset säännöt tehdessäsi kilpailusuoritusta. Tarkemmat ohjeet löydät englannin kielellä SPNL:n tapahtumakalenterista. Kilpailu tulee olla mitoiltaan 4mx4m Urheijalle tiedotetaan sähköpostitse mikäli videota ei hyväksytä. Jos sinulla on kysyttävää videon teknillisestä toteutuksesta tai videosi kelpoisuudesta, sinun täytyy kysyä tätä ennen kuin lähetät videotasi, koska lähettämäsi videon jälkeen, et voi enää lähettää uutta. Sitova ilmoittautuminen, ilmoittautumismaksua ei palauteta.

 

Yours
Jorma Pallari
+358 (0)50 3738 703
Skype: jorma.pallari


Yours
Jorma Pallari
+358 (0)50 3738 703
Skype: jorma.pallari