Masters SM-kisojen ilmoittautumismenettely / huom. deadline 12.1.2018

Painonnoston Masters SM-kilpailut ovat Rovaniemellä 12.–14. huhtikuuta 2019.

Kilpailut järjestää Rovaiemen Reipas ry. Kilpailukutsu löytyy liiton kalenterista.

Masters SM-kilpailujen osalta jokaisen kilpailuihin osallistuvan on tehtävä kaksi virallista tulosta vähintään piirikunnallisen tason kilpailuissa edellisen vuoden SM-kilpailujen jälkeen kilpailujen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä eli 16.4.2018-17.3.2018 välisenä aikana.

Urheilijoiden tulee olla Suomen antidopingsäännöstön mukaisen testauksen alaisena vähintään kolme kuukautta ennen SM-kilpailuja. Tämä tarkoittaa sitä, että lisenssi pitää olla lunastettuna vuonna 2016, 2017 , 2018 tai 12. tammikuuta 2019 mennessä tai vaihtoehtoisesti seuran tekemässä jäsensopimuksessa, jossa sitoutuminen anti-doping on tehty ja tätä sopimusta ei tule lähettää liittoon, vaan liitto voi tarvittaessa pyytää sopimuksen nähtäväksi.

Lisenssi pitää joka tapauksessa olla lunastettuna ilmoittautumispäivään 17.3.2019 mennessä. Urheilija voi edustaa SM-kisoissa ainoastaan sellaista seuraa, mikä on maksanut Suomen Painonnostoliiton palvelumaksun.

Sarjanvaihto on mahdollista kuten ennenkin eli punnituksessa voi vaihtaa yhden sarjan alas- tai ylöspäin.

Tangon minimikuormitus on kansallisten sääntöjen mukainen eli naisilla 21 kiloa ja miehillä 26 kiloa.

Rovaniemen SM-kilpailujen osanottomaksu on 40 euroa ja ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Suomisportin kautta. Myös tuomareiden tulee ilmoittautua Suomisportin kautta, käyttämällä alennuskoodia kisakutsun mukaan.